Αρχική Σελίδα
Greek Version English Version Αρχική Σελίδα Bookmark Us Αρχική Σελίδα
Λέσχη Πεζοπορίας
Λέσχη Μουσικής
Mε την Κύρα
Με την Δανάη
...Πουθενά αλλού στον παγκόσμιο χάρτη βουνό και θάλασσα δεν συνταιριάζοντε τόσο έντεχνα...
  Λεπτομέρειες »
Το Πήλιο προσφέρει στον επισκέπτη μια πλήρη παλέτα δραστηριοτήτων καθώς η μίξη βουνού και θάλασσας διπλασιάζει τις δυνατότητες.

Η «οικογένεια της ΚΥΡΑΣ» είναι κάθε χρόνο ενημερωμένη για τα πάντα! Τις διευθύνσεις, τις τιμές, τις νέες αφίξεις...

Μόλις φτάσετε στην ΚΥΡΑ σας περιμένει ειδικό «πακέτο» ενημέρωσης – ξενάγησης για να το ξεφυλλίσετε με ice-coffee στο μπαλκόνι σας!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ!
Θαλάσσια Σπορ:
Όλη η γκάμα είναι εφικτή! Από παιχνίδια στην παραλία έως κανό - ποδήλατο θαλάσσης – jet ski…

Tai-Chi Στην Αμμουδιά – Διαλογισμός – Ανατολική Φιλοσοφία:
Ο «Ηλιοχόος» είναι μια λέσχη ευεξίας – άσκησης – αναζήτησης για τη ζωή που δίνει συνέχεια το παρόν κοντά μας τα τελευταία χρόνια...

Κρουαζιέρα στα Νησιά Του Πηλίου:
Κλασσικό και «must» για το Πήλιο! Καραβάκι αναλαμβάνει να σας γυρίσει στη Σκιάθο, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο. «Δροσερή» μονοήμερη, θα κάνετε το μπάνιο σας στις «Κουκουναριές» (Βραβευμένη παραλία στην Ευρώπη) και θα γεμίσετε εικόνες με γλάρους – κοχύλια – αλμύρα. Ξεκινάει από Πλατανιά, ακριβώς πάνω στον διάπλου της «Αργώ»!
Ηλιοθεραπεία στην Μουρτίτσα:
Μπορεί να ακούγεται απλό άλλα τίποτε δεν συγκρίνεται με το χάδι του Πηλιορείτικου ηλίου! Θα μαγευτείτε τόσο πολύ κιόλας με την ηρεμία και τη γαλήνη της Μουρτίτσας που δε θα θέλετε να κάνετε τίποτε άλλο...

Παραλία Χορευτού το «Woodstock» του Πηλίου:
Αν λυπηθήκατε που δεν είχατε γεννηθεί και χάσατε το ’69, εδώ θα βρείτε να αναβιώνει το feeling του τριημέρου της εποχής! Φωτιά στην παραλία με κιθάρες, χαλαρή χίπικη boem διάθεση, παρέα με μπύρες, εύκολη αβίαστη επικοινωνία!

Λέσχη Αιγαίου Η «Αργώ»:
Εδώ θα συζητήσετε (όσο αντέχετε) ότι η Αργώ ήταν ένα πλήρες εξοπλισμένο αστρόπλοιο με ταξίδια στο διάστημα και το «χρυσόμαλλο δέρας» κομμάτι από το φλοιό του ηλίου! Πάντως το όνειρο των παιδιών εδώ είναι να φτιάξουν μια τριήρη πιστό αντίγραφο της «Αργώ» για μίνι κρουαζιέρες.